• Telefon +36 703 369 381
 • intercomex2022@gmail.com
 • Teléfono +36 703 369 381
 • intercomex2022@gmail.com
 • Teléfono +36 703 369 381
 • intercomex2022@gmail.com
 • KERESKEDELMI
  KÖZVETÍTŐI TEVÉKENYSÉG
  Kereskedelmi közvetítői tevékenység: sikeres kapcsolatok,
  tanácsadás és ügyfélbázis szélesítése
  Szolgáltatásokat Kapcsolatba
 • JAVAK VÁSÁRLÁSA
  ÉS ELADÁSA
  Stratégiai partner a vásárlásban és értékesítésben: lehetőségek,
  minőségi termékek és globális portfolió
  Szolgáltatásokat Kapcsolatba
 • FORGALMAZÁS
  ÉS LOGISZTIKA
  Forgalmazás és logisztika: integrált menedzsment,
  gyors és gazdaságos szállítás az ügyfelek
  Szolgáltatásokat Kapcsolatba

Javak vásárlása és eladása

Stratégiai partner az áruk beszerzésében és értékesítésében: felismerjük a lehetőségeket, minőségi termékeket szerzünk be versenyképes áron, és globális gyártókkal együttműködve széles körű katalógust kínálunk.

Olvasson többet

Kereskedelmi közvetítői tevékenység

Kereskedelmi közvetítői tevékenység: sikeres tranzakciók közvetítésével, személyre szabott tanácsadással és ügyfélkapcsolatokkal nemzeti és nemzetközi üzleti kapcsolatokat építünk ki.

Olvasson többet

Forgalmazás és logisztika

Forgalmazás és logisztika: teljes körű integrált megoldások, beleértve a raktárkezelést, a szállítást, küldeményt, a gyors, biztonságos és gazdaságos átadást, garantálva ügyfeleink elégedettségét.

Olvasson többet

Inter-Comex KFT javak vásárlása és eladása, kereskedelmi közvetítés, forgalmazási és logisztikai szolgáltatások.

Inter-Comex KFT

Üdvözöljük az Inter-Comex KFT.-nél, az áruk adás-vételével és kereskedelmi közvetítői tevékenységgel, széles skálájú szektorban tevékenykedő, vezető európai társaságnál. Termékforgalmazásra és logisztikára szakosodtunk, biztosítva, hogy szállítási megoldásaink hatékonyak és költséghatékonyak legyenek ügyfeleink számára.

Emellett büszkék vagyunk arra, hogy a gyógyszeripari ágazat specialistái vagyunk, gyógyszerekkel és gyógyászati termékekkel való nemzeti és nemzetközi ellátást biztosítunk. Magasan képzett és elkötelezett csapatunk van, amely arra törekszik, hogy minden ügyfelünknek és munkatársunknak kivételes szolgáltatást nyújtson.


MIVEL FOGLALKOZUNK?

Az Inter-Comex KFT. egy olyan társaság, amely teljes körű megoldásokat kínál az áruvásárlás és -értékesítés, a kereskedelmi közvetítői tevékenység, a forgalmazás és a logisztikai szolgáltatások területén.

A gyógyszeripari ágazat specialistáiként ügyfeleink igényeinek kielégítésére összpontosítunk, biztosítva, hogy termékeik gyorsan és biztonságosan eljussanak rendeltetési helyükre.

Azzal, hogy a gyógyszereken kívül más ágazatokra is összpontosítunk, és széles körű forgalmazási ismeretekkel rendelkezünk, minden ügyfelünk számára személyre szabott megoldásokat tudunk kínálni.Javak vásárlása és eladása

Mi vagyunk az ideális stratégiai partner vállalkozása számára az áruvásárlás és -értékesítés területén. A mi felelősségünk az üzleti lehetőségek azonosítása, a kiváló minőségű termékek versenyképes áron történő beszerzése és azok elérhetővé tétele ügyfeleink számára. A gyártókkal és beszállítókkal világszerte fennálló partnerkapcsolatainknak köszönhetően a nyersanyagoktól a késztermékekig és a fogyasztási cikkekig a termékek széles skálájának ellátását biztosítjuk.

Kereskedelmi közvetítői tevékenység

A kereskedelmi közvetítői tevékenység egyik erős oldalunk. A mi felelősségünk az üzleti vállalkozások közötti kapcsolatok kialakítása, mind nemzeti, mind nemzetközi szinten, hogy mindkét fél számára jövedelmező és sikeres tranzakciókat közvetítsünk. Az Inter-Comex KFT.-nél közvetítőként járunk el a megállapodások tárgyalása során, megvédjük ügyfeleink érdekeit, és a folyamat minden szakaszában személyre szabott tanácsadást nyújtunk. Emellett tapasztalatunknak és a különböző ágazatok és piacok alapos ismeretének köszönhetően képesek vagyunk üzleti lehetőségeket felismerni és elősegíteni ügyfeleink terjeszkedését.

Forgalmazás és logisztika

A kereskedelmi siker nemcsak a termékektől és a kereskedelmi megállapodásoktól függ, hanem a hatékony ellátási és forgalmazási lánctól is. Ezért teljes körű forgalmazási és logisztikai megoldásokat kínálunk, a raktár- és készletgazdálkodástól az áruk szállításáig és elküldéséig. A mi felelősségünk a folyamat minden szakaszának koordinálása és optimalizálása, biztosítva ügyfeleink számára a gyors, biztonságos és gazdaságos szállítmányozást.


Magas fokú specializáció a gyógyszeripari ágazatban. A különböző ágazatokban nyújtott szolgáltatások mellett vállalatunk nagyfokú szakosodással rendelkezik a gyógyszeripar területén. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy megértsük az iparág sajátosságait és szabályozásait, és a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak megfelelő egyedi megoldásokat kínáljunk.

Miben különbözünk?

Ügyfeleink sikere

Az Inter-Comex KFT.-nél szeretnénk biztosítani ügyfeleink és közreműködőink sikerét a kereskedelem és az áruforgalmazás területén. Sokéves tapasztalatunk és szenvedélyünk a legjobb logisztikai és közvetítői szolgáltatás nyújtása érdekében ajánl minket.

A kiválóság melletti elkötelezettség

A kiválóság iránti elkötelezettségünknek köszönhetően piacvezetővé váltunk, és az iparág legnagyobb szereplőivel dolgozunk együtt. Idővel erős és tartós kapcsolatokat építettünk ki ügyfeleinkkel és közreműködőinkkel, és az iparág megbízható vezetőjévé váltunk.

Magas fokú szakosodás

Csapatunk magas fokú szakosodással rendelkezik, és keményen dolgozik azon, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsa, minden incidenst megoldjon, és minden műveletnél felülmúlja ügyfeleink elvárásait. Tisztában vagyunk azzal, hogy minden ágazatban egyedi kihívások és lehetőségek merülnek fel, ezért szolgáltatásainkat az Ön egyedi igényeihez és követelményeihez igazítjuk.